“Integrált ügyviteli megoldások kis, és nagy laboratóriumoknak”
Ajánlom ezt az oldalt! | Kedvencek közé ezt az oldalt! | Honlap térkép |

Hogyan fejlesztünk Önnek LabSoft LIMS-et?

1/4

Egy jó ügyviteli szoftver alapos tervezést kíván


 • A LabSoft LIMS a mindennapi munka során hatékony segítőtárs, mert bevezetése során a közös tervezésre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt. Miért jó Önnek a közös tervezés?
  Mert a meglévő laborfolyamatok közös átbeszélése és az esetleges gyengeségek, problémák megismerése alapján javaslunk megoldást a folyamatok kezelésére.
 • A laboratóriumi folyamatok kezelésére a szakértőink által javasolt informatikai megoldások új nézőpontokat adhatnak. Mit nyer Ön az új nézőpontokkal?
  Az új nézőpontok segítenek közösen újragondolni és racionalizálni a laborfolyamatokat, hogy gyorsabbá és szervezettebbé váljon a laboratóriumi munka.
 • A tervezés során elkészített Rendszerszállítási Specifikációban képernyőtervekig kidolgozzuk a rendszert. Miért jó ez Önnek?
  Mert a fejlesztés kezdete előtt látja a szoftver kezelői felületét, így sokkal kézzelfoghatóvá, és érthetőbbé válik a leendő rendszer.
 • A tervezés során a funkciónak megfelelően tervezzük meg a szoftvert, vagyis a legalkalmasabb megoldást választjuk a feladat elvégzésére. Miért jó Önnek a funkcionális tervezés?
  Mert a szoftver könnyen kezelhető és logikus felépítésű lesz. Így a rendszer használata során nem lesz fölösleges egérkattintás, és a szoftver használata is könnyebben megtanulható.
 • Kollégáink laboros múltja és LIMS fejlesztési tapasztalatai segítik a zökkenőmentes kommunikációt a laboratóriumi és az informatikai oldal között. Miért jó ez Önnek?
  Mert a labor oldaláról ragadjuk meg a működést és a problémákat, és így a laboratóriuma számára valóban használható megoldásokat tudunk javasolni azok kezelésére. Direktebb lesz a felhasználói felület is, mint a szokásos Windows-os felületek, vagyis a felhasználó a rendszer használata során a saját laboratóriumában használt szókészlettel és metódusokkal találkozik.
 • Mi 1 év garanciát vállalunk termékeinkre.
A funkcionális tervezés több szinten valósul meg (a rendszer tervezésétől az adatok megadásának megtervezéséig). Egy példa az adatbevitel megtervezésére: Egy adat megadásánál, ahol a lehetséges választások közül csak 1 kiválasztása értelmezhető, ott a feladat elvégzésére szolgáló beviteli mező típusok közül (szövegmező, jelölőnégyzet, legördülő menü, rádiógomb) a rádiógombot választjuk és építjük be, mert ez csak 1 lehetőség kijelölését engedi.
1/4

 

 

© NetCare.hu Kft.